Van Den Brouck – De Sutter in Ninove (Oost-Vlaanderen)

de beste prijs voor uw oude metalen!

 

 
 

Ophaling van al uw oud ijzer en oude metalen

                                                                      

 

Gaat u een loods afbreken en hebt u geen idee waar u met het schroot moet blijven? Of is uw kelder aan een poetsbeurt toe en weet u niet waar u alle oude, ijzeren gereedschap kunt achterlaten? Dan heeft Van Den Brouck – De Sutter in Ninove dé oplossing voor u.

 

Onze onderneming specialiseert zich al jarenlang in de ophaling en verwerking van oude metalen en oud ijzer. Zowel ferro- als non-ferrometalen halen we op én verwerken we op een duurzame, milieubewuste manier. Ook voor de plaatsing van containers kunt u bij ons terecht.

 

Let wel: we plaatsen enkel containers voor ijzer- en metaalafval – niet voor grof vuil of ander vuilnis!

 

De beste prijs voor uw metalen

                                                 

 

Een centje bijverdienen aan uw afval? Het kan, dankzij de scherpe dagprijzen voor oud ijzer en metaal van Van Den Brouck – De Sutter in Ninove (Oost-Vlaanderen).

 

Nadat u uw afbraakwerken of opruimwerken hebt voltooid, halen we de volle container met ijzerafval weer bij u op. We wegen de inhoud zorgvuldig op onze weegbrug en betalen u een dagprijs per kilogram. Zo bent u verlost van uw oude ferro- en non-ferrometalen én geniet u van een leuk financieel extraatje.

 

Wilt u weten welke prijzen wij bieden voor uw oude metalen? Bel ons vandaag nog!

Wegens veiligheidsredenen kunnen er geen prijzen doorgegeven worden via e-mail.

 
 

Erkend depollutiecentrum voor autowrakken

                                                                     

 

U kunt ook bij ons langskomen om uw oude metalen en oud ijzer zelf af te zetten. Het is belangrijk dat u, wanneer u zich op onze terreinen begeeft, de richtlijnen van het personeel strikt opvolgt. Dit voor uw eigen veiligheid. We werken met zware materialen en het kan bijzonder druk zijn op onze werkvloer. Daarom vragen we van iedereen een inspanning om alles vlot en overzichtelijk te laten verlopen.

 

Uw oude autowrakken zijn eveneens welkom bij Van Den Brouck – De Sutter in Ninove. We zijn een erkend depollutiecentrum voor autowrakken en ontmantelen uw oude wagen volgens de geldende milieuregels en -wetgeving.